top of page

MEATS

GRILLED ENTECOTE 36

Malabar pepper sauce.

Garnish of your choice

​

VEAL BREAST SELAGA 24€

Et son Aligot

 

BEEF TARTAR 19€

D’AUBRAC

« Cut with a knife »

House fries and mesclun salad

 

GRILLED BEEF SKEWER 19€

BBQ sauce and smashed potatoes

​

SAUSAGE 18€

« Cut with a knife » And its Aligot

​

BEEF CARPACCIO 18€

Vegetable chiffonade,

and Parmesan

​

FARFALES WITH PEQUILLOS 17€

Thin slices of Bresaola,

and Parmesan

  • Instagram
  • Facebook

INFORMATIONS

Ouvert tous les jours :

​

Semaine 7h - 1h 
Week-end 8h - 1h 


Service continue tous les jours

de 12h à 23h30


Brunch le dimanche de 11h à 15h

119, Avenue Félix Faure 75015 - PARIS

Logo-Buron-blanc
CONTACT & RÉSERVATIONS :

Tél :  01 45 54 13 22
bottom of page