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Salads

EVERY DAY, FROM 15H !

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Boards 

Cheese board 21€

Saint-Nectaire, Cantal, Bleu d’Auvergne,

Camembert, Goat cheese

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Meat board 25€

Foie gras terrine, country pâté,

pork rillettes, cooked ham,

dry-cured sausage,

and traditional cured ham

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Mixed board 24€

Meats & Cheeses

 

Tapas board 26

Mozzarella sticks, chicken wings,

fish grabbers, falafel,

and roasted Camembert

 

Finger Food

 

Roasted Camembert 10€

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Chicken Wings             8€

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Onion Rings                  6€

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Mozzarella Sticks         7€

 

Breaded Shrimp           9€

 

Truffle Tarama            11€

 

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INFORMATIONS

Ouvert tous les jours :

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Semaine 7h - 1h 
Week-end 8h - 1h 


Service continue tous les jours

de 12h à 23h30


Brunch le dimanche de 11h à 15h

119, Avenue Félix Faure 75015 - PARIS

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CONTACT & RÉSERVATIONS :

Tél :  01 45 54 13 22
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